Bo Gärdhagen

VD & Akustikkonsult
Fokusområde: Byggakustik
031-309 19 01

Bo Gärdhagen, VD

Civilingenjör Teknisk Fysik, Chalmers Tekniska Högskola, 1992

VD, ägare, styrelseordförande och ansvarig handläggare

Kompetensbeskrivning

Har 25 års erfarenhet av konsultarbete inom akustik, främst inriktat mot projektering, utredning, problemlösning och mätteknik inom byggnadsakustik. Driver Gärdhagen Akustik AB sedan november 2003.

Aktiv medlem i SIS-TK197 Byggakustik för att bidra till standarder inom byggakustik i Sverige och internationellt. Har nu senast ansvarat för arbetet med den nya utgåvan av ljudklassningsstandarden för bostäder SS 25267.

Kan utföra de flesta typer av mätningar inom byggnadsakustik och ljudnivåer utomhus.

Att leda Gärdhagen Akustik AB

Jag driver företaget för att kunna följa mina principer utan att behöva kompromissa med någon annans idéer om kortsiktiga vinstintressen. Ärlighet, kunskap och kundnytta ska genomsyra allt vi gör. I grunden ligger min vision om att arbeta för en bättre värld – och att låta denna vision få styra verksamheten.

Från det att jag anställde min första medarbetare så har jag haft principen att jag ska själv vilja vara en anställd här – bra förmåner och stor frihet, men att aldrig sluta vilja utveckla arbetet. Vi ska hela tiden fördjupa vår kunskap och leta efter sätt att öka den verkliga kundnyttan, men på ett sätt som vårdar vår planet.

Tillbaka till vårt team