Andreas Gustafson

Akustikkonsult
Verksamhetsbuller, trafikbuller, innergårdar
031-309 19 02

Andreas Gustafsson, uppdragsledare omgivningsbuller

Civilingenjör Elektroteknik, Chalmers Tekniska Högskola, 1995

Uppdragsledare/Handläggare

Kompetensbeskrivning

Har 20 års erfarenhet av konsultarbete inom akustik, främst inriktat mot projektering, utredning, problemlösning och mätteknik inom externbuller från trafik, industri och byggnadsakustik. Medlem i Svenska Akustiska Sällskapet.

Nuvarande huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • utredningar om externbuller (från trafik, industri m m) och byggnadsakustik
  • beräk1ning av externbuller med SoundPLAN
  • fältmätning av externbuller och buller i byggnader – kan utföra de flesta typer av mätningar av ljudnivå och ljudeffektnivå, samt byggnadsakustiska mätningar

Andreas om att arbeta på Gärdhagen Akustik AB

Jag var på ett annat större företag innan, men så träffade jag Bo och gillade hans tänk, både när det gäller teknik och arbetsplats. Det var mycket på grund av detta som jag sökte mig hit, det var verkligen ett aktivt val. Bo bryr sig verkligen om att det vi gör ska bli bra, och stöttar upp i stort och smått. I ett stort företag är det lätt att känna sig lite övergiven, men det blir man aldrig här. Det finns en stor teknisk öppenhet här – alla delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter vilket gör att vi kan leverera bra saker till våra kunder. Kunskap, ärlighet och kundnytta står verkligen högt i kurs här hos oss. Vi vill ju att kunderna ska känna att de kan lita på oss, och att de väljer oss igen. Om man söker jobb hos oss behöver man ”gilla det lilla” med allt vad det innebär från korta beslutsvägar till att allt inte finns färdigserverat som det kan göra i stora företag.

När jag inte är på jobbet försöker jag att ”inte tänka jobb” och satsar mycket på musiken och en del samarbete med Chalmers.

Tillbaka till vårt team